Mijn achtergrond: studies & loopbaan

Ik heb een diploma als maatschappelijk werker en volgde een bijkomende opleiding tot Systemisch Counselor bij Leren over Leven in Antwerpen. Ik ben lid van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling.

Sinds een tijdje werk ik voor de Dienst Maatschappelijk Onderzoek Adoptie van het CAW waar ik samen met mijn collega's kandidaat–adoptieouders screen. Voordien deed ik uiteenlopende werkervaringen op in de sociale en culturele sector, in hoofdzaak binnen het werkveld van het CLB en het OCMW.

Ik hou ervan om mijn kennis en werkdomein blijvend te verbreden en uit te diepen, om op die manier verder te groeien. Daarom tracht ik regelmatig deel te nemen aan opleidingen en vormingen, die telkens nieuwe en boeiende inzichten opleveren omtrent counseling, coaching en psychosociale begeleiding.

In het dagelijkse leven haal ik energie en motivatie uit mijn contact met naasten, vrienden en huisdieren. Natuur, reizen en beweging geven me de nodige zuurstof om af en toe het hoofd leeg te maken en de batterijen op te laden.

Lees meer over:

- mijn aanpak en werkwijze

- wat ik voor jou kan betekenen

WhatsApp Image 2020-05-17 at 15.03.07(2)