Mijn werkwijze

Een begeleidingstraject op jouw tempo

Hoe ga ik te werk?

Via e-mail of telefoon maken we een eerste afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken en verhelderen we samen jouw vraag, specifieke situatie en verwachtingen. Als uit dit gesprek blijkt dat een ander soort hulpverlening voor jou meer aangewezen is, verwijs ik je door. Die keuze ligt steeds bij jou, ik tracht jou te helpen bij het maken van zo'n keuze of doorverwijzing naar een geschikte hulpverlener.

Klikt het tijdens het kennismakingsgesprek, en je hebt nood aan meer gesprekken? Dan starten we een begeleidingstraject op. Daarbij gaan we dieper in op je situatie en de problemen die je ervaart. Na een gesprek kan er een nieuwe afspraak worden ingepland.

Een begeleidingstraject geven we samen vorm. Elke persoon en situatie is verschillend, en vraagt een begeleiding op maat. We bekijken samen wat het beste bij jou past, hoe lang het traject zal duren en hoe vaak we afspreken. Alles wat wordt verteld tijdens zo'n afspraak is vertrouwelijk.

 

Praktisch:

  • Een gesprek duurt ongeveer een uur en kost €50. In bepaalde gevallen kan een reductietarief worden aangeboden.
  • De gesprekken vinden plaats in de groepspraktijk De Ondersteuning: Wijgmaalsesteenweg 192a te 3020 Herent op woensdagnamiddag en -avond
  • Beeldgesprekken middels videobellen zijn momenteel ook mogelijk.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mijn aanpak en werkwijze? Neem gerust contact op

pexels-photo-1037997